Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

lördag 2 oktober 2010

Är det mammas

Till: Syster 12 år
Sms: Mms bild där jag slickar på en vibrator Text: Om du var här nu ;P
Svar: Är det mammas?

Förklaring: Mammas???? Nej det var min men jag skulle inte skicka till syster utan till min pojkvän. /Elias

Felsms.com

10 kommentarer:

 1. Okej, du är alltså en homosexuell storebror som slickar på vibratorer och skickar bilder på det till din familj? Jag har läst mycket sjuka saker men det här tog priset.

  SvaraRadera
 2. FYFAN VA SVINIGT!

  SvaraRadera
 3. Har alla på den här sidan levt under en sten fram till nu så att ni har kunnat missa att det finns homosexuella människor? Och vadå "skickar det till sin familj"? Vad är det för sida det har hamnat på, du tror att det var meningen att syrran skulle få det?

  SvaraRadera
 4. /Elias???? Är DU en kille? :S

  SvaraRadera
 5. Herregud, han skicka FEL? -.-
  Så du anonyma som säger att det är sjukt, läs sidans namn "FELsms", tror knappast han skickar det till sin lillasyrra. Seriously.

  SvaraRadera
 6. men de e ju sjukt va alla är homofober! de hade inte varit nån som reagerat om de va en tjej som slickat på den och skickat till sin syrra eller bror. Blir så trött på alla som håller på så där! Tror bara ni e avundsjuka för att alla vi tjejer vill ha en bögkompis, och då har ju inte ni homofober så väldigt stor chans ;p

  Ta ingen skit Elias! xD

  / A

  SvaraRadera
 7. Benjamin Böögh5 oktober 2010 14:44

  Elias är så jävla råbög

  SvaraRadera