Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

tisdag 26 oktober 2010

Babbelmajan

Till: Pappa
Sms: Fick min mob räkning idag, shit, vågar verkligen inte visa mamma och pappa. 1500 kronor, omg!!!
Svar: Hehe, nu har du ju sagt det. Bra jobbat Lisa

Förklaring: Var ju ändå tvungen att visa dom tillslut eftersom det är dom som betalar den. Men messet var menat till min kompis och inte till pappa. Blä för mig, babbelmajan!

/Lisa

Felsms.com

8 kommentarer:

 1. Jag tappade andan när jag lyckades smsa för 500kr på en månad, bra jobbat där. (3000 gratis sms lol)

  SvaraRadera
 2. De där är ju inget .. Min räkning har gått på över 5000 kr 2-3 ggr och mina föräldrar betalar också den .

  SvaraRadera
 3. fan va populära alla måste va om ni har så dyra mobilräkningar. Jag vill också ha en kompis

  SvaraRadera
 4. Säger bara: Kontantkort! Tills Ni lär Er vad saker kostar och pengars värde!

  SvaraRadera
 5. jag vill också att mina föräldrar ska betala mina mobilräkningar. inte. bortskämda snorungar. och nej vi är inte fattiga. vi har gott om pengar. betyder inte man kan åka snålskjuts på sina föräldrars pengar för det. skäms. kommer fan inte bli lätt när ni flyttar hemifrån.

  SvaraRadera
 6. KisseN, Det är ingen idé att försöka vara en showoff med höga mobilräkningar som blir betalda för dig av dina föräldrar. För det första hjälper dina föräldrar dig inte pga att de betalar. Och för det andra så kommer du INTE ha råd med sådana räkningar när du börjar jobba/pluggar på universitet och om du då är van att inte betala någonting så kommer du bara försätta dig i skuld etc... Bortskämda jävel.

  SvaraRadera
 7. Mina föräldrar betalar också min mobilräkning och vi har gått om pengar, bara för det är jag inte bortskämd (syftar på det anonym skrev)? Jag är oerhört tacksam för varenda krona jag får, men jag tycker att det är respektlöst mot föräldrarna att tvinga de betala så mycket.

  SvaraRadera
 8. Ingen av er som hört talas om abonnemang med fast pris?Snacka om 1800 tal att sitta och betala 1500 kr för en mobilräkning,för att inte nämna 5000kr!Som de låter föräldrarna betala dessutom!Väx upp!

  SvaraRadera