Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

tisdag 5 oktober 2010

Bara slappna av

Till: Emil
Sms: Hej, tänkte bara säga att jag fick kuk ikväll som du hoppades även fast ja var nykter. Faktiskt skönt att veta att jag kan slappna av nyter också och bara köra på! Killarna var glada efteråt också. Kommer hem imorgon, saknar dig vekligen. Love u!
Svar: Vad är det du säger? Det har jag väl aldrig hoppats och skulle aldrig göra i hela mitt liv! Hur många hade du sex med egentligen? Tror du jag vill ha hem dig efter du berättat detta?Förklaring: Jag hade åkt iväg på fest med två av mina killkompisar, och min pojkvän hoppades att jag skulle få KUL och inte kuk som jag råkade skriva. När ka fick hans svar insåg jag att jag måste ha skrivit fel. Ringde upp han genast, och tack och lov litar han på mig så han garvade bara :)


  Felsms.com

8 kommentarer:

 1. Sättet du skriver på är ju lite... hmm... avslöjande!

  SvaraRadera
 2. FICK kul .. vad är det för svenska? x'S Isf borde det så såhär: Jag hade kul i kväll. inte jag Fick kul igen.

  SvaraRadera
 3. Man kan skriva "hoppas du får kul" men inte "jag fick kul" så detta lär ju vara fejk.

  SvaraRadera
 4. Ni som gnäller på att man inte kan säga "fick kul" kanske kan tänka på att i en del dialekter talar man så. Nej, det är inte korrekt svenska och man kan (lr kan och kan...) inte skriva så egentligen, men på vissa dialekter är talspråket så.

  SvaraRadera
 5. vadå "fick kul" ... "hade kul" heter det väl isf.

  SvaraRadera
 6. Ja, och det där om att "bara köra på!", "Killarna var glada efteråt också".

  Fejk, tyvärr.
  Trist.

  SvaraRadera
 7. Varför måste ni kommentera om det är fejk eller inte!

  SvaraRadera
 8. Kanske fejk, men fett rolig! :D

  SvaraRadera