Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

söndag 24 oktober 2010

Bete dig

Till: Lillasyster
Sms: Det är fan inte lyckat av dig att bete dig som en hora. Fattar du inte vad alla tycker om dig?
Svar: Varför säger du så? Vad har jag gjort?

Förklaring: Skulle skriva till en av mina bästa vänner som betett sig riktigt illa mot sin kille. Hon har samma namn som min lillasyster så av det så skickade jag fel. Min lillasyster blev jätteledsen.

/Fia

Felsms.com

6 kommentarer:

 1. Hur hade hon betett sig som en hora? Hade hon tagit betalt av killen eller andra för sex?

  SvaraRadera
 2. Men idiot, förmodligen hade hon ju varit otrogen.
  Helt retard?

  SvaraRadera
 3. Till anonym nr 2, Att vara otrogen är inte detsamma som att vara en prostituerad, därav anonym 1:s fråga.

  Dessutom är det ganska otrevligt och ohyfsat att vräka ur sig tillmälen för att någon ställer en fråga. Hoppas du växer upp någon gång.

  SvaraRadera
 4. Vadå idiot? Uttrycket hora betyder ju att man tar betalt för sexuellt umgänge, grejen är bara att folk använder det så fort man anser att någon betett sig svinigt/slampigt. Undrar vem som är retarded i detta kommentarsfält.

  SvaraRadera
 5. Men alla vet att det används om någon som betett sig svinigt/slampigt så det är onödigt att leka wise-ass och påpeka att det faktiskt betyder prostituerad (som alla faktiskt också vet egentligen)?
  ge er..

  SvaraRadera
 6. Men om anonym nr 2 hade haft vetskap om att hora var benämningen på någon som är prostituerad så hade personen inte varit så jävla otrevlig mot han/hon som ställde en fråga. Jag leker inte wise-ass, jag tycker bara att det är löjligt att man faktiskt är otrevlig mot en person som ställde en helt normal fråga.

  SvaraRadera