Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

onsdag 6 oktober 2010

Bustin Jieber the rapist

Till: Min kompis lillabror (7 år)
Sms: Bustin Jieber tänker våldta dig i ditt sovrum!
spring och göm dig!
Svar: inget, men han ringde upp och var helt vettskrämd!


Förklaring: jag snackade med min kompis på msn, så sa hon att hon hette bustin jieber och att hon skulle våldta min kompis så skulle jag smsa henne men det blev till den som hade smsat mig senast.. :$


  Felsms.com

19 kommentarer:

 1. ofta en 7-åring har en egen mobil? eller har dom det nuförtiden kanske..

  SvaraRadera
 2. varför smsat med din kompis lillebror ?

  SvaraRadera
 3. Om jag har fattat rätt så hade alltså du och din kompis 'lillabror' på 7år redan haft en konversation via sms? Pedofil varning?

  SvaraRadera
 4. Varför skulle det vara pedofil varning?
  Sluta släng med sådana ord, ni har ju ingen aning vad det betyder... Han kanske hade "ansvar" över sin bror och dennes vän vid något tilfälle och behövde mobilnummrena... eller så kanske hans egen bror inte hade någon mobil, och han behövde något att ringa när han ville ha tag på sin egen bror? Att dra slutsatser som pedofili är så grymt lågt...

  SvaraRadera
 5. Anonym #3. Man är inte pedofil för att man har pratat/skrivit med en 7åring. Tanken slog dig inte att det kan ha vart så enkelt att ungen skickade ett sms och frågade om hans syster var där eller liknande?

  SvaraRadera
 6. ofta han ens vet vad det är

  SvaraRadera
 7. Justin Bieber annars!

  SvaraRadera
 8. HAHAHAH, Det var mig hon skulle skicka det till
  HEY HELLO, MY NAME IS BUSTIN JIEBER!
  och jag heter Frida
  Hennes kompis lille bror heter förmodligen något på F
  fuck off ;********************

  SvaraRadera
 9. Varför skulle en sjuåring ha mobil för? Jag kunde knappt läsa när jag var sju.

  SvaraRadera
 10. hahaha fett kul xD

  SvaraRadera
 11. tror det är lite mytomanvarning där, men klockrent askul !:D

  SvaraRadera
 12. det var jag som skrev smset, jag menade lillebror . och nej han som heter Felix hade skrivit till mig, och jag råkade gå in på det smset (han hade skickat ngt sånt, skickar du inte detta händer si och så. och jag är bara 13 inte pedofil!) jag vet inte varför han har mobil?

  SvaraRadera
 13. Barn får sin första mobil vid så tidigt som 6 års ålder nu för tiden.. Sjukt men sant, så han kan mycket väl varit 7 och haft en egen mobil.

  SvaraRadera
 14. Det här känns som "emo-humor"

  SvaraRadera
 15. Har man mobil när man är 7?
  Fan jag fick min första när jag var 12. Jävla IT ungar.

  SvaraRadera