Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

onsdag 13 oktober 2010

Dejtingsajt

Till: Rebecka (ex som nu är min flickvän igen)
Sms: Nej. De fungerar inte så... Nu är det så. Jag träffar Rebecka igen för att jag vet att det är henne jag vill vara med. Vi har ju inte ens träffats? hur kan du ha känslor för mig då?
Svar: Hej babe! Allt lugnt eller?Råkade du skicka fel? Pussen
 

Förklaring: Jag och min tjej gjorde slut i april, och hade precis blivit tillsammans igen. Så jag försökte förklara det för en tjej jag chattat med från en dejtingsajt, hon fattade inte riktigt budskapet... Men tjejen tog det bra, och blev glad :)

  Felsms.com

6 kommentarer:

 1. Det är väl klart man som tjej blir glad när man märker att killen så totalt avfärdar en annan tjej för ens skull! I alla fall när det är på detta sättet.När han dessutom verkar göra det med lite värdighet och inte som en skit! Tycker du verkar vara en toppenkille! om alla kunde vara lite mer som du!

  SvaraRadera
 2. Håller med, klart att man som tjej blir glad av det...

  Johanna

  SvaraRadera
 3. Hehe nej jag heter inte fredrik =)
  Hon lagade middag till mig dagen efter, så hon verkar tycka som er tjejer :) och som bonus har jag nu blivit av med hon som inte fattade budskapet. All good!

  SvaraRadera
 4. ALLA heter Fredrik.

  SvaraRadera