Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

måndag 4 oktober 2010

Det känns bra

Till: Pappa
Sms: Nu känns det bra att ha barättat till mamma. Nu vet hon om att jag blev av med oskulden igår. Hon låvade att inte berätta till pappa.
Svar: Vaddå?

Förklaring: Hade precis berättat till mamma att jag haft sex men kände absolut inte för att berätta till pappa. Var så nervös ang hur han skulle tycka. När jag sedan skulle messa min bästis detta sms så hade jag oroliga tankar om pappa i huvude så jag skickade fel till honom. Shiiiittt. Han tog det bra.

/Sandra.P

Felsms.com

19 kommentarer:

 1. och mamma är den första man springer och berättar för?

  SvaraRadera
 2. stavar som en jäkla kratta hur gammal var hon? 11?

  SvaraRadera
 3. Och hur gammal är du? 10?

  SvaraRadera
 4. LOVADE din nöt! :) <3

  SvaraRadera
 5. Antingen så har du inte svenska som förstaspråk, inte fyllt 8 år än (vilket vore konstigt då du inte är oskuld.

  Om inga av dessa påståenden stämmer så kan du skjuta dig själv, för jag vet inte vad som är värst: folk som skriver som krattor eller troll som skriver dåligt med mening för att få den uppmärksamheten de inte får av sina föräldrar.

  SvaraRadera
 6. anonym #5, pajas, finns nåt som heter dyslexi kanske? IDIOT!

  SvaraRadera
 7. Har man dyslexi slänger man om ord eller glömmer bort ord. Inte stavar fel som in i helvete!

  SvaraRadera
 8. Varenda jävel som kommenterar på denna sida är kioskmongo. Era snepippade losers. Gör något vettigt istället FÖR HELVETE.

  SvaraRadera
 9. Nja, antingen är tjejens modersmål inte svenska, eller så har hon dyslexi. Om inte, är hon för ung och korkad för att ens våga tänka på sex. :-)

  SvaraRadera
 10. varför berätta för mamma direkt efteråt?

  SvaraRadera
 11. Att man ens orkar ta sin tid att klaga på någon..

  SvaraRadera
 12. Vem sjutton bryr sig om stavfel egentligen?! Man fattar väl ändå vad det står?

  SvaraRadera
 13. Ja så är det säkert.. Bara det att andelen barn som lider av dyslexi tycks öka lavinartat.
  Tror du det beror på dyslexi (som är något man inte rår för) eller rent jävla slappande i skolan?

  SvaraRadera
 14. Mamma skulle ha berättat till pappa anyway, tänker jag.

  Och FÖRLÅT att vi alla kan inte skriva ordentligt! Vi har ju inte svenska som modersmål.

  SvaraRadera
 15. Alla ni som klagar på andras stavfel, är ni så duktiga på att stava att ni aldrig kan göra fel, eftersom ni ger er rätten att kommentera orden istället för innehållet i texten? Eller är ni så osmarta att ni inte fattar poängen utan måste kommentera stavfelen för att lyckas tolka innehållet? Lär er vara lite ödmjuka mot folk istället för att bara klaga.

  SvaraRadera
 16. Anonym 5 oktober 2010 20:20

  Exakt, på pricken min åsikt. Det är väl för tusan SMS:ets innebörd som ska kommenteras, inte stavfelen. Säg den som inte stavar fel ibland,särskilt SMS.

  SvaraRadera
 17. Jga haattr stafvel!

  SvaraRadera
 18. man stavar visst fel när man har dyslexi.

  SvaraRadera
 19. Jag har dyslexi och till och med jag störde mig på hur jävla dåligt hon skrev, (Berätta till) Det heter berätta för. och till er som inte vet hur dyslexi fungerar så är det som följer: Man har svårt för att läsa bokstäver och ord hoppar runt och du måste läsa samma mening om och om igen. Man kan stava rätt om man tänker men om man inte är jätte koncentrerad på vad man skriver blir det lätt fel, men oftast på ord som folk brukar tycka är lätta att stava. Medans Längre ord oftast blir rätt för då tänker man mer på vad man skriver.

  tl;dr: det heter berätta för och inte berätta till och jag tror inte hon har dyslexi hon är nog bara en korkad liten fjortis.

  SvaraRadera