Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

onsdag 6 oktober 2010

Dom dära tjejerna

Till: Mamma
Sms: Kul för mig då om du ska åka till Åre och bo i stuga med dom dära tjejerna. Det fattar du väl själv att det inte är nå kul. Du skulle inte direkt lita på mig om jag sov i en stuga med massa killar! Fan hatar dig nu.
Svar: Inget, hon ringde upp.

Förklaring: Min pojkvän skulle åka till åre och tydligen dela stuga med några tjejer, vilket jag inte direkt gillade. Tyvärr råkade smset komma till mamma och inte till min pojkvän.

Felsms.com

12 kommentarer:

 1. Fan vad taskigt av honom..

  SvaraRadera
 2. åkte han till åre då?!?!

  SvaraRadera
 3. Om du inte litar på honom litar du ju inte på att han älskar dig så pass att han inte skulle göra något, om han verkligen älskar dig så kommer han inte göra nåt : ) förhållanden handlar om att man litar på varandra annars håller dom oftast inte

  SvaraRadera
 4. Anonym sa:
  "Om du inte litar på honom litar du ju inte på att han älskar dig så pass att han inte skulle göra något, om han verkligen älskar dig så kommer han inte göra nåt : ) förhållanden handlar om att man litar på varandra annars håller dom oftast inte"

  Men om man älskar sin flick/pojkvän så sover man inte tillsammans med massa folk av det andra könet? Fråga dina föräldrar, eller din pojk/flickvän om hon gillar det. Där går det över gränsen för tillit eller inte.

  SvaraRadera
 5. Och eftersom du inte litar på honom, så säger det att du inte går att lita på... En tjuv tror att alla andra stjäl.

  SvaraRadera
 6. Fan vad trött jag blir på folk som envisas med att skriva och säga "dom dära". Det finns inget ord som heter "dära", ska det vara så förbannat jävla svårt att bara skriva "dom där"? Du tjänar in en bokstav, plus att du slipper se ut som en obildad tölp! Jobbigt? I think not!

  SvaraRadera
 7. Jag hade lätt dumpat dig å stuckit till Åre me 3 schyssta kex. De är säkert lite bi också - vilka jädra snakepits de skulle bli! :P <3 <3 <3

  SvaraRadera
 8. hah ganska så säkert att han inte skulle vara trogen om han for

  SvaraRadera
 9. Svar till Xsitez:

  Man kanske inte anstränger sig när man skriver sms till sin pojkvän? Man behöver ju inte skriva så i skolan men vem bryr sig om sms egentligen?

  SvaraRadera
 10. Xsitez: ''ska det vara så förbannat jävla svårt att bara skriva "dom där"?''

  eh.. om det nu ska vara korrekt, så ska det stå "de där" och inte dem eller dom.

  SvaraRadera
 11. Hatar par som inte litar på varandra.

  SvaraRadera
 12. "Men om man älskar sin flick/pojkvän så sover man inte tillsammans med massa folk av det andra könet? Fråga dina föräldrar, eller din pojk/flickvän om hon gillar det. Där går det över gränsen för tillit eller inte."

  Bra sagt! :) Visst ska man lita på varandra men älskar man nån så sätter man inte sig själv i sådana situationer.

  Seriöst dumpa svinet! Såvida det inte bara var nån klassresa, nu antog jag att du var lite äldre och din pojkvän bokat resan själv me sina kompisar.

  SvaraRadera