Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

måndag 11 oktober 2010

Eller en åsna

Till: Han jag gillar
Sms: Va? Vadå fick inte upp den? Testa klä ut dig till ett får nästa gång. Eller en åsna..
Svar: Öh va?
 

Förklaring: En tjejkompis hade skrivit till mig att hennes boyfriend to be inte hade fått upp den dagen innan, anledningen till att jag sa att hon skulle klä ut sig till ett får var för att han fick ett uppblåsbart får och glidmedel sist han fyllde. Nu hamnade det dock hos en kille jag träffar och verkligen gillar, som tur är så är han lika sjuk i huvudet som jag så när jag förklarat så svarade han:
'Klart han inte får upp den, han får ju sitt på annat håll.. /Helena


  Felsms.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar