Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

lördag 23 oktober 2010

Firar ett år

Till: Simon
Sms: Nu är det inte långt kvar tills jag och Simon firar ett år. Vet egentligen inte hur jag känner för det, kanske inte är så kär som jag trott :(
Svar: Vaddå, känner du inget för mig?

Förklaring: Satt faktiskt och messade både Simon och en tjejkompis och när jag skulle skicka detta sms till tjejkompisaen så råkade jag skicka till min kille Simon. Så fruktansvärt klantigt. Han blev såklart ledsen men jag fick förklara mig och vi är fortfarande ett par.

/L.P

Felsms.com

1 kommentar: