Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

torsdag 7 oktober 2010

Gullig du e

Till: Ett "ragg"
Sms: Jag går här under himmel bar och tänker på vad du mig skänker och vad jag redan har. Tänker tankar om livet och vad kärleken ger. Sånt man tar för givet, sånt man aldrig ser. Nu säger jag något som alltid plågat mig, jag älskar bara dig, älskar du mig?
Svar: Aww, gullig du e, jag älskar dig med =) Har du äntligen släppt taget av din pojkvän? ;)

Förklaring: Usch de va jue inte såhär det skulle gå >.< Smset skulle till min dåvarande kille, enda problemet var att jag skickade till ett ragg som jag tyckte om men ville släppa känslorna för, han blev fett sur på mig när jag berättade och påstod att jag lekte med hans känslor.
Vi redde ut de och är idag goda vänner =)
Fastän han fortfarande hoppas att de ska ta slut mellan mig och min pojkvän så att han kan ta min killes plats -suck-

Felsms.com

1 kommentar:

  1. Orka ha ett ragg när du redan har en pojkvän, så behandlar man verkligen inte någon man "älskar"!

    SvaraRadera