Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

torsdag 7 oktober 2010

Han är ful

Till: Mamma
Sms: Du vet väl att mamma har skaffat en ny kille. Han är ful och inte alls så bra som du. Jag tom hatar honom... Saknar dig pappa
Svar: Inget

Förklaring: Mina föräldrar hade skiljt sig och jag var så ledsen. Efter ett halv år träffade mamma en ny. Jag skulle messa pappa men råkade skicka till mamma. Hon blev såklart ledsen och vi fick prata egenom allt.

/Sanna

Felsms.com

16 kommentarer:

 1. lär dig stava.....

  SvaraRadera
 2. Pratade ni "egenom" hur det går i skolan för dig?

  SvaraRadera
 3. Men spela roll med stavfel!? Det är väl inte riktigt det som är själva grejen med felsms, att folk ska skriva in & klaga på hur folk skriver? Fjanterier. Ni sprider bara irritation. So what om man är dyslektiker? Särskrivningar är inte hela världen. Puckon.

  SvaraRadera
 4. pmsfjortisar som ska kommentera alla stavfel

  SvaraRadera
 5. pmsfjortisar som ska kommentera alla stavfel

  SvaraRadera
 6. pmsfjortisar som ska kommentera alla stavfel

  SvaraRadera
 7. Din Magister och Kung8 oktober 2010 10:39

  ^ sätt ett bindestreck mellan "pms" och "fjortisar" så blir det mer lättläst. "Pms-fjortisar" således. Så där ja, nu kan du ta magister i hand!

  SvaraRadera
 8. Vet precis hur det där känns. Hoppas det löste sig till slut.

  SvaraRadera
 9. hahah, kul att allt här i världen är fjortisarnas fel, ofta står det att det är fjortisarna som stavar fel och nu är det tydligen (pms)-fjortisar som rättar också. Ja, världen vore bättre utan dem helt enkelt :)

  SvaraRadera
 10. "Din Magister och Kung", jävla tönt :)

  SvaraRadera
 11. Eftersom PMS är en förkortning skulle jag föredra om ni skrev det med versaler, tack!

  SvaraRadera
 12. Eftersom PMS står för Premenstruellt Syndrom torde det enda rätta vara att omformulera till "PMS-drabbade fjortisar" eller "Premenstruella fjortisar".

  SvaraRadera
 13. Det är klart din mamma blev ledsen men måste säga att det var ganska gulligt att skriva till din pappa om man bortser från "jag t.o.m. hatar honom"-biten :)

  SvaraRadera
 14. men gud! kan ni nt bara sluta klaga på stavfel hela tiden?! de e så jävla iriterande!

  SvaraRadera
 15. Hur kan ngn orka skicka in ngt fel-sms hit när alla hackar ner på stavfel när det inte har minsta betydelse i sammanhanget. Alla blir ju för f*n nerklankade för minsta fel och får negativa kommentarer. Skulle aldrig skicka ett fel-sms hit bara för det.

  SvaraRadera
 16. av allt som är skrivet finns det bara EN KOMMENTAR om själva inlägget och allt annat är om svensk grammatik. Är ni störda?
  Stackars tjej som går igenom det här och ni har inte mer hjärta än att rätta varandra och henne på stavning och grammatik. Ni är ingen av er bättre än fjortisar, ni är kall hjärtade!
  Jag tycker det var bra att du pratade med din mamma om det Sanna, jag vet inte hur det känns men jag skulle nog reagerat precis likadant

  SvaraRadera