Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

söndag 31 oktober 2010

Har spriten nu

Till: Mamma
Sms: Har spriten nu, du är skyldig mig 200 kr för den. Vi ses väl hos R**** sen?
Svar: Nej det gör vi då verkligen inte. Du stannar hemma ikväll, och du och jag ska ta och snacka om det där.

Förklaring: Skulle på fest med en tjejkompis och skulle skriva till henne och berätta att allt var "grönt", men istället blev det att stanna hemma. Och spriten såg jag aldrig mer. Bortkastade pengar.

/Thea

Felsms.com

6 kommentarer:

 1. fan vad sämst du e

  SvaraRadera
 2. Även om du är underårig får de inte ta din sprit från dig. Det är stöld. Kräv dem på pengar eller gå till polisen.

  SvaraRadera
 3. anonym 2

  haha är du seriös ? ofta man går till polisen för att ens föräldrar tog spriten :o om man är minderårig också trorjag inte att polisen skulle bry sig om att dom tog den utan mer om att en minderårig skulle dricka det. eller har jag fel ? nån som håller med?

  SvaraRadera
 4. Jag håller helt med Micha. om man e minderårig ska man inte dricka över huvudtaget så det är inte stöld, det är beslagtagning. Vilket är helt rätt av föräldrarna.

  SvaraRadera
 5. Nej, de har ingen rätt att förverka din egendom, Sprit är lagligt att inneha, narkotika hade ev varit en annan sak.

  SvaraRadera
 6. Kändes surt då just i minuten när det hände och efteråt, men man får ta sitt straff liksom, jag gjorde fel inte dom. Men det var verkligen bortkastade pengar och morsan vägrar ge tillbaka dom. Sånt händer.

  SvaraRadera