Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

lördag 16 oktober 2010

Het flickvän

Till: Exfrun
Sms: Kan jag få knulla med min heta flickvän ikväll?
Svar: Du, du kanske skickade lite fel där va? =)

Förklaring: Skulle få min (heta) flickvän lite sugen på sex till jag kom hem från jobbet, men så fel det blev......

/Jocke

Felsms.com

6 kommentarer:

 1. Inte så hatfullt ex-förhållande... skönt att se.

  SvaraRadera
 2. ja. Lägg gärna märke till att hans flickvän är "het"!

  SvaraRadera
 3. haha skön exfru

  SvaraRadera
 4. Viktigt att lägga till att hon var het...?

  SvaraRadera
 5. Sååå....tjejer blir alltså sugna på sex bara genom att killen säger att HAN vill knulla. Eller i andra inlägg: tjejer blir sugna på sex när killen säger "jag väntar på en avsugning", när killen skickar en bild på sin kuk, när killen skriver hur kåt han är etc etc. Är jag den enda tjejen som inte blir kåt bara på det? Jag blir kåt av nån som vill göra mig kåt, som försöker med sånt som att fokusera på mig och min kåthet.

  SvaraRadera