Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

onsdag 6 oktober 2010

Hon slösar min tid

Till: Bästa vän Johanna
Sms: Det är så trisst med Johanna, hon slösar bara min tid nu när hon och Kristian gjort slut. Åhhh!
Svar: Fyfan vad jag hatar dig, vem fan tänkte du skriva det här till.

Förklaring: Jag var bara så trött på min bästa vän. Hon hade gjort slut med sin kille och det var det ända hon pratade om i säkert 3 månader. Jag skulle messa en annan kompis men hon fick det.

/Linn

Felsms.com

3 kommentarer:

  1. Om jag känner er rätt kommer det att komma ca 10 kommentarer om hur dålig "bästa vän" hon är som skriver nåt sånt. Men vet ni vad? Jag tror alla tänker såna här tankar nån gång, om sin tjej/kille, bästa vän, bror, syrra.. vi har alla våra dåliga dagar.

    SvaraRadera
  2. FYFAN. och du kallar dig själv en vän? hur tror du det känns när man blir dumpad? det tar lång tid och man behöver stöd av sina vänner. uppenbarligen har du aldrig upplevt kärlek eller fått kunskap om hur en vän är.

    SvaraRadera
  3. Det heter "det ENDA"... allvarligt, hur svårt ska det behöva va egentligen??

    SvaraRadera