Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

lördag 2 oktober 2010

Jag var lite dryg

Till: En tjej som jag inte har kontakt med
Sms: Hej, synd att du såg mig så packad som jag var ikväll, i alla fall så ville jag sägga att du såg jävligt snygg ut ikväll... Jag förstår om du undviker mig sen sist men wtf, man måste ju få sagt det man tycker och tänker... Och i ärlighetens namn så tänker jag på dig väldigt offta // xXx
Svar: Inget

Förklaring: Var ute och drack med några kompisar, bestämde mig för att skicka ett SMS till ett gammalt ragg som undvikit mig pga att jag varit lite dryg tidigare, jag kom att tänka på den här tjejen när jag skickade sms:et då jag just sett henne bara några minuter tidigare under kvällen, hur pinsamt som helst då jag var så pass packad att jag blivit utslängd från krogen, och hon trodde säkert att det var menat till henne :/

/CE

Felsms.com

1 kommentar:

  1. Dags att ge sig med såsen.
    (Du är tragisk.)

    SvaraRadera