Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

tisdag 26 oktober 2010

Jävla ungjävel

Till: Pappa
Sms: Om du köper ut en sista gång till os så lovar jag och Ellies att vi håller på med varandra nakna framför dig.
Svar: Din jävla ungejävel. Vart är du? Svara när jag ringer dig. NU!

Förklaring: Jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Jag kom inte hemm förräns han hade lugnat ner sig.

Felsms.com
 

44 kommentarer:

 1. 1. sjukt pinsamt
  2. ....hot!

  SvaraRadera
 2. Om du är rädd att han ska skada dig eller så bör du kontakta bris eller skolans kurator till exempel.
  Kram

  SvaraRadera
 3. En jävla hörrvel och utegångsförbud skulle du ha tills du skaffat dig lite jävla självinsikt....sälja sig själva för lite alochol, vart fan är dagens ungdommar påväg...

  SvaraRadera
 4. Alltså... Anonym 3#: Jag tror mer hon var lite rädd för att få typ " för hårt utegångsförbud" eller något i den stilen. Inte att han skulle slå henne... Men det är ganska pinsamt att hon säljer sin kropp mot lite dricka, noll hjärnceller :D

  SvaraRadera
 5. pappan borde kontakta bup däremot, eftersom hon nästintill säljer sex för att få alkohol och tar sådana risker som det innebär att klä av sig naken inför någon. vem vet vad som kan hända!??! bara för att få alkohol!!! något är uppenbarligen fel med tjejen. förstår fullkomligt att farsan var förbannad och chockad men glöm inte att söka hjälp när chocken lagt sig.

  SvaraRadera
 6. Dålig reaktion från din pappa ;( men osmidigt som fan xD

  SvaraRadera
 7. Helvete vad desperata ni måste vara? :D

  SvaraRadera
 8. men hur jävla idiotiska är fjortis tjejer? detta kallar jag slamperi

  SvaraRadera
 9. bara jag som reagerade minst på pappan?
  att två mindreåriga är redo att utföra sexuella saker för lite sprit?
  snälla.

  SvaraRadera
 10. Va fan är de för svar av en farsa! Han borde vara förbannad på den som köper ut, INTE DIG! Se över din situation i hemmet..

  SvaraRadera
 11. 26 oktober 2010 15:51 - lol

  SvaraRadera
 12. Hahaha, fyfan va billigt att köra stripper-moves för langaren, verkar som om damerna har en lysande framtid framför sig, NOT!

  SvaraRadera
 13. Nån som vill ha något utköpt??? :p

  SvaraRadera
 14. hahah orka va så desperat över sprit eller va de nu än var du och din kompis inte var gamla nog för att köpa att ni är villiga att göra något så respektlöst mot er själva. Det där e noll självrespekt och överdrivet desperat att man är villig att göra något sånt dumt för sprit eller va de nu än va .

  SvaraRadera
 15. där har vi en äkta hora! gör nåt sexuellt för pengar (sprit). så nå, hur känns det? När folk kan kalla dig hora och du har INGET att säga till ditt försvar... äckel

  SvaraRadera
 16. Helt rätt med agning i detta fall! Horungar ska straffas för att dom skämmer ut hela familjen.

  SvaraRadera
 17. Ouch! Det var mycket där man inte vill höra som farsa :o

  SvaraRadera
 18. Det roliga är att alla tar för givet att det är en tjej som skrivit sms:et..

  SvaraRadera
 19. Jag hittade en skruv nyss. Är det din? Nej men seriöst, du måste ha något stort fel i din så kallade "hjärna", om du ens har någon. Har du inte åldern inne och ingen vill köpa ut - VÄNTA DÅ FÖR HELVETE, vad är det värt att göra som du hade tänkt? Helt rätt av far din, jag hade lätt gett dig en örfil..

  SvaraRadera
 20. Tänk det som en film. Typ en äcklig jävel sitter och runkar när två 14-åriga tjejer håller på med varann och sen tar de spritpåsen och springer iväg typ "nu är det gjort, skit i det nu så har vi roligt". Låter inte som att nån av dem kan må speciellt bra eller? Jag blir bara ledsen när jag läser sånt här, tror att tjejerna har lite mer problem än vad folk tror när de skriver "horor/slampor/fjortisar som säljer sig för sprit" osv. Jag tycker pappans reaktion var befogad, fast det kändes obehagligt när han kallar sin egen dotter för "din jävla ungjävel"..

  SvaraRadera
 21. Får man fråga hur det gick sen när du kom hem?

  SvaraRadera
 22. 26 oktober 2010 20:28:

  det undrar jag med. pappan kan nog inte ha varit speciellt glad iaf..

  SvaraRadera
 23. mycket hårdhänta människor här.. i min familj och släkt har det försiggått mycket misshandel, och misshandel är det sista jag skulle skämta om.
  jag tror hon var rädd för att bli slagen av sin pappa, varför inte liksom?
  även om det hon gjorde var jättefel, var det bara jättefel mot sig själv. hon måste få hjälp, inte misshandel.

  SvaraRadera
 24. som läsare nu så antar man ju det värsta. javisst det är horeri det handlar om, men killen som köper ut behöver ju inte vara en gammal äcklig gubbe det kan lätt vara en snygg 20-åring som helt enkelt utnyttjar situationen av två 18åringar! Inget antyder heller på att det är två tjejer det handlar om.
  Men pappan kanske borde se om sitt svar lite! Helt rätt o vara arg, men kom igen "jävla ungjävel" ???

  SvaraRadera
 25. Spåra upp fjortisen...
  Hon borde få ett straff mer än bara inom familjen..
  hur reagerar t.ex. polisen på sånt här?

  SvaraRadera
 26. kommentar, 26 oktober 2010 20:26

  håller med.

  SvaraRadera
 27. kommmentar 26 oktober 2010 20:26

  Håller med.

  SvaraRadera
 28. jag hade absolut kallat min unge ungjävel om jag hade fått ett sådant sms!
  dessutom hade jag dragit in alla förmåner. Pengar, Mobil, Dator, Socialt ungänge OCH tagit kontakt med polis, BUP och fan alla andra insutitioner! DET ÄR INTE ETT FRISKT BETEENDE

  SvaraRadera
 29. På något sätt blir jag ändå inte förvånad. Se på bara på hur det är på nätet? Och på tv? Och hur det är i skolan? Att våga göra farliga och dumdristiga saker (som ofta är mot lagen) och göra rent elaka saker som mobbning tycks ha blivit allt mer vanligt bland vissa ungdomar. Jag är 21 år och bor i Stockholm. Jag är inte konservativ, men jag tycker att vi borde dra en gräns nu. Pengar, sexanspelningar och bekräftelse tycks styra vår moral i dagens samhälle. Det är inte sexigt att två (antagligen) småtjejer utför nån liten show för en langare för att få alkohol. Det är otroligt äckligt och jag vet att tjejerna kommer att ångra sig. Jag är vikarie och träffar högstadieungdomar varje vecka. Allt tycks bottna i att ungdomar har låg självkänsla och bristande uppmärksamhet/bekräftelse från föräldrar och lärare. Alla vill vara så coola som möjligt. Till vilket pris som helst. Och lärarna ser inget. De flesta är för fasta i gamla tankesätt för att kunna leva sig in i ungdomars vardag.

  SvaraRadera
 30. 27 oktober 14:13 - Möjligt att du hade gjort det om det var ditt barn och barnet fått en normal uppväxt osv, men så kanske det inte är i detta fallet.

  SvaraRadera
 31. Altså, är det bara jag eller ser det helvetes fejk ut?

  SvaraRadera
 32. för folk ska fatta nått nu för tiden , måste mann ta i mer hård handskarna , går inte att klappa på axlen gör inte om de ok ?
  måste ju agera..

  SvaraRadera
 33. Tycker inte man ska klandra pappan, tvärtom, han var alldeles för mild! Kom till mig så ska du få dig ordentligt med stryk din billiga, patetiska slampa.

  SvaraRadera
 34. asså vad är det för fel på folk? tjejerna ska fan inte straffas. de behöver ju hjälp, blir nästan rädd av att läsa alla sjuka kommentarer. man måste ju kunna se att problemet ligger i att dagens unga tjejer har för dåligt självförtroende.

  SvaraRadera
 35. KUK, FITTA, KNULLA, SPERMA, ONANERA, HÅNGLA, FUCK, ÄCKLAD. JAG ÄR 13 ÅR OCH SOLT ÖVER ATT JAG ÄR SEX BERROENDE

  SvaraRadera
 36. Fler människor borde prova på nykterism; väldigt trevligt.

  SvaraRadera
 37. éeeeeey dumma åsnor det e hennes fel skojar ni fjortis unge som säljer sig fan prostituerad eller vaddd... väx upp istället shit

  SvaraRadera
 38. INGEM SJÄLVRESPEKT ......

  SvaraRadera
 39. Hur känns det att kunna bli kallad hora och veta att de talar sanning?

  SvaraRadera
 40. dom kan ju lika gärna lurat den som köper ut? och sen bara betalat med pengar och gått därifrån? fan skriv inte så mycket när ingen har en aning om hur det ligger till

  SvaraRadera