Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

måndag 18 oktober 2010

Kallingar

Till: Mamma
Sms: Jag orkar inte vara hemma för mamma har dragit hem någon karl som springer runt i bara kallingar där hemma. Fattar hon inte att jag vill att vårt hem är vårat? :( Kan jag komma över till dig.
Svar: Nu är det så här lilla vän att jag gillar Mats och han kommer nog vara här oftare så det är lika bra att du vänjer dig.

Förklaring: Självklart skulle jag inte skicka till min mamma. Jag förstår att hon blev lite sårad av mitt sms. Smset skulle till min väninna. /Alicia

Felsms.com

19 kommentarer:

 1. Men vilket härligt bemötande av mor din. Fy vad jag hatar när föräldrar blir själviska på det viset

  SvaraRadera
 2. fast han borde kanske inte springa runt i bara kallingarna, det borde både han och din mamma tänkt på.

  SvaraRadera
 3. Men han behöver väl inte springa runt i kallingar om du stör dig på det? Det borde ju han och din mamma acceptera tycker jag.

  SvaraRadera
 4. FLYTTA IFRÅN HENNE.
  Hon ska välja sitt barn framför en karl.
  Åtminstone säga åt dne där MATS att klä på sig kläder.

  SvaraRadera
 5. Hm, jag tycker att din mamma borde svarat något i stil med; "Förlåt, jag ska be honom att inte göra det, men jag tycker verkligen om honom så vi borde prata om det här".

  Hade min mamma svarat som din gjorde, hade jag blivit skitarg..

  SvaraRadera
 6. men vilken mamma. För det första kan hon ha lite förståelse och sen behöver hon inte kalla dej för lilla vän.

  Kan inte hon vara hos mats???
  åh, idiotmamma.

  SvaraRadera
 7. usch vilken elak mamma

  SvaraRadera
 8. En bra mamma sätter barnen i första hand, vill barnen inte ha han där, låt de känna hnm istället och försök sen.

  SvaraRadera
 9. oj :S Din mamma kanske borde lyssna lite mer på dig, för att se vad du tycker om det :)

  SvaraRadera
 10. jag tyckte det va fel av din mamma!

  SvaraRadera
 11. Men vad är det för jävla morsa? Hon får väl ge karln en mental örfil om att hålla kläderna på sig i alla fall? Speciellt om det inte känns bekvämt för ALLA i hushållet. Hur svårt kan det vara att dra på sig en morgonrock om inget annat?

  Såg inget i det där messet som skulle vara sårande. Genant kan jag förstå, men inte sårande.

  Fan, vad jag skulle må dåligt om mina barn skickade något sånt till mig. Dåligt för att det är ett bevis på att jag är en dålig morsa då alltså. Som får mina barn att vilja åka hemifrån för att jag har en slappkuk till karl som inte fattar bättre än att klä på sig.

  Nä. Illa.

  SvaraRadera
 12. Varför ska du behöva acceptera det? Du har inte valt din (slampiga) mamma. Jag råkade ut för en liknande situation i tonåren. Jag ställde ultimatum, dumpa (=sköt det snyggt, dvs inte hemma i vårt gemensamma hem) eller så dumpar jag dig när jag är "vuxen". Hon valde att inte dumpa så när jag var 22 och hade fått min första egna lägenhet sa jag upp bekantskapen med henne och har inte pratat med henne på 11 år och har ingen avsikt att göra det i framtiden heller. Hon ångrar sig hårt numera. Kom ihåg att från att du behövt dina föräldrar mer än de behövt dig, from 20-25 någon gång, blir relationen den omvända: de behöver dig mycket mer än du behöver dem.

  Berätta detta för din mamma och se vad hon säger.

  SvaraRadera
 13. Jag vet hur det är. När mamma och pappa hade separerat när jag var 6 år flyttade jag och mamma till Skellefteå. Då blev hon kär i en iranier som är pundare och schizofren och dom har varit tillsammans sedan dess. Jag är idag 21 år och har varit med om mycket. Jag har råkat få syn på honom runkandes i soffan till porrfilm, fått syn på honom när han sitter i köket och sätter kanyl i armvecket, fått syn på när mamma sitter och suger av honom och vi har haft polisen hem till oss otaliga gånger. Men jag är vuxen nu och bor i egen lägenhet och mår helt okey med tanke på omständigheterna. Nu vet inte jag om det är riktigt så illa hemma hos er. Men det där var ett tarvligt svar av din morsa. Absolut din mamma är en vuxen kvinna som får välja vilken partner hon vill, men det ska inte behöva gå ut över dig på något sätt. Hon kan ju åtminstone säga åt honom att inte springa omkring i kallingar, dra på sig en morgonrock eller vad fan som helst. Behöver du prata någon gång får du hemskt gärna kontakta mig via min blogg. Sköt om dig.

  SvaraRadera
 14. Shit va arg jag blev när jag läste de, kände för att bitchslapa din mamma :( Du går före honom, och det var ju faktiskt inte som att du skrev något oförskämt!

  SvaraRadera
 15. There's nothing wrong with kallingar. In my house people walk naked. Get on with it.

  SvaraRadera
 16. vilken osmidig man (för jag antar att han är vuxen?) som går runt halvnaken hemma hos andra människor. en sak om du inte hade varit hemma men vafan.. min mamma och hennes fästman har varit tillsammans i 7 år och han går inte runt så hemma hos oss, eller hemma hos sig själv när vi är där heller.

  SvaraRadera
 17. Håller med föregående människor...
  Hon borde få honom att respektera att DU bor där också... Inga jävla karlar ska gå runt i bara kallingarna hemma hos någon som bor med barn eller andra. Det respekterar man.
  Så jävla dåligt!
  Jag känner med dig.

  SvaraRadera
 18. Visa alla dom här kommentarerna för din mamma , så kanske den sega subban fattar ;)

  SvaraRadera
 19. FAN VAD DÅLIGT STIL INTE ENS SETT MIN FARSA I KALLINGAR NÅNSIN !! MEN HAN ÄR EN MAN SOM INTE KÄNT ER LÄNGE MEN ÄNDÅ GÅR HAN RUNT I KALLINGAR SOM OM HAN VÅRE ENSAM I HUSET !!!

  SvaraRadera