Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

torsdag 14 oktober 2010

Lesbisk eller bi

Till: Brorsan
Sms: Jag experimenterade med Sara igår! Det var helt jävla awsome! Jag tror jag är lesbisk nu, eller bi, det känns konstigt!
Svar: Oookej...O_O...tack för den bilden, nu kan jag inte sova längre!

Förklaring: Hihi, jag hade experiemnterat med en annan tjej (Vi är ihop nu) och skulle berätta fär mina "andra" bästa vän som var bi, råkade dock skriva det till brorsan istället...klant jag ÄR!

/Sofia

Felsms.com

7 kommentarer:

 1. Eh... Stackars honom! Tycker det är fel att så många ska pröva ut att vara med någon av samma kön. Det är inte bra faktiskt.

  SvaraRadera
 2. "Det är inte bra faktiskt." Äh.. baserat på?

  SvaraRadera
 3. Anonym 18 oktober 2010 00:39

  Baserat på att om alla ligger med det egna könet kommer vi sluta producera nya människor...

  SvaraRadera
 4. Anonym: 20 oktober 2010 14:04
  Med tanke på att världens befolkning ökar dramatisk och det inte finns mat, vatten till alla skulle jag säga att det snarare är en bra sak. gå och göm dig under din religösa sten istället.

  SvaraRadera
 5. Haha, det finns inte knappt för alla människor idag, så slutar vi producera människor så är det bara bra. Själv har jag flickvän även jag! C: fast min flickvän är egentligen en transexuell, så på så sätt har jag väl en pojkvän, hihi

  SvaraRadera
 6. Man ska prova allt man kan tänka ut!
  Vem vill sitta som en 92 årig tant på hemmet sen och ångra att man aldrig prövade att slicka fitta.
  :D

  SvaraRadera