Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

söndag 3 oktober 2010

Lukas kom hit nu

Till: Pappa
Sms: Åh vad chill.. jag e fett rök sugen och farsan sitter o kollar fotboll där nere så själv passar man på att ta en av hans dosor o baka en rejäl snus :D sitter här belåten framför datorn
och bara njuter :)
Svar: Inget svar men hör ett rop nerifrån trappan LUKAS KOM HIT NU!

Förklaring: Jag hade blivit påkommen med att röka ungefär fem gånger samma månad så hade 1 månads utegångsförbud och när suget slog in så fick jag den geniala iden att ta en snus haha.. smsade med en kompis samtidigt som också har blivit busted och tänkte reta han lite men dum som man är råkar man skicka till pappa istället för patte... det blev ingen rolig dag :(

Felsms.com

4 kommentarer:

 1. Sen när du slutar högstadiet/gymnasiet så ångrar du att du ens börja...

  SvaraRadera
 2. så går det när man är dum nog att hålla på med tobak...

  SvaraRadera
 3. Cool_Smokingboii_1997

  SvaraRadera
 4. Dem som kommenterat hittills har ju en bra poäng, men samtidigt så tycker jag att det är fel av en förälder som brukar tobak att begära att barnen inte ska göra det.

  SvaraRadera