Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

torsdag 14 oktober 2010

Pojken frågade

Till: En gammal kärlek som tror jag ännu är kär..
Sms: Heejs, är det kul? Jag har rast just nu men annars är jag med tvåorna, haha, ena pojken frågade mig om jag brukar knulla i skolan? haha gissa om jag skrattade?! Men iaf så tänkt jag höra om du kommer till stan när du slutat jobbet? Lina kommer iaf, och Maria ringer sen :) puss hej<3
Svar: inget
 

 Förklaring: jag skulle skicka till min kompis men råkade skicka till en kille som tror att jag ennu är kär i honom. Jag märkte inte felet men några timmar senare undrade jag över att hon inte svarat.. Märkte mitt mistag och skickade fort som tusen en förklaring! Som svar på det fick jag ; hehe, uuu märkte det hehe.. Vet inte riktigt vad han menade med det, men pinsamt var det iaf! :P

  Felsms.com

5 kommentarer:

 1. han menade att det var ganska uppenbart att du skickat fel...

  SvaraRadera
 2. Med svaret "hehe, uuu märkte det hehe.." så tror jag att han menade att han märkte att du skickat fel och småskrattade lite (därav hehe)

  SvaraRadera
 3. låter som om du är kär i honom, varför skulle du annors skicka fel till honom??! ;)

  SvaraRadera
 4. Uff, vad det är låg nivå på intelligens och stavning här... tror jag måste ta bort detta från mina bokmärken.
  Innan det smittar.

  SvaraRadera
 5. Nej tomas du får inte sluta läsa, dina kommentarer gör hemsidan roligare!

  SvaraRadera