Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

söndag 17 oktober 2010

Prinskorven

Till: Han med prinskorven
Sms: Han snopp e inte större än en prinskorv. Ska man byta ragg kanske...
Svar: Ja, byt han är inget att ha...

Förklaring: Dejtade en kille som inte hade så stor snopp. Känns som att det var ganska så viktigt så jag skulle messa min kompis men stackars prinskorven fick messet, men han verkade tro att jag pratade om nån annan...

/Tina.O

Felsms.com

19 kommentarer:

 1. Så kuken är alltså det viktigaste hos en kille beroende på storleken? Och ni säger att vi är svin, haha..

  SvaraRadera
 2. Man raggar inte på någon eller ens blir tillsammans med någon på grund av storleken på könsorganet, är man kär så går sånt att lösa på ett eller annat sätt. Sluta vara så jävla ytliga och desperata efter kuk -.-

  SvaraRadera
 3. eller så fattade han att du menade han, men var ironisk...

  SvaraRadera
 4. hur löser man kukens storlek?

  SvaraRadera
 5. Och han ville säkert inte ha dig på grund av att du har för SMÅ BRÖST!

  SvaraRadera
 6. Anonym #5, tänk till lite innan du frågar. Dumfan.

  SvaraRadera
 7. Men shit, jo det kan ha betydelse med storlek, om man inte är attraherad av någon, varför ska man då fortsätta att träffas?

  Fail dock xD

  SvaraRadera
 8. en killes s.k. kuk blir iprincip alltid 15-17 cm, oavsett storlek när den inte e hård, om man inte har nån sjukdom som typ micro-balle.
  Antingen e de sjukt synd om honom att han har denna sjukdommen o då borde du bli straffad för alltid som varit så elak mot honom, elr så va han inte hård för att han inte tände på dig, elr möjligtvis va du för stor o sladrig din lilla slapp-fitta. :) ja e 16 år o till o me ja vet detta -.-' gå en kurs i biologi o skaffa ett liv ^^ ha en fortsatt trevlig dag :>

  SvaraRadera
 9. anonym #2: Yeah för man är ju kär i alla man raggar på

  SvaraRadera
 10. tjejen är ju dum i hööveeet.

  SvaraRadera
 11. Ännu ett dicksizeTROLL suck

  SvaraRadera
 12. du som gått kurs i biologi, du menar alltså att de finns länder som lider av microballe då? typ som japan där medellängden är runt 9 cm? tror du fått lära dig lite fel. Medellängden är väl runt 12-15 cm i sverige vad jag har för mig. Men du har ju gått kurs i biologi o är 16 år så du vte nog bäst.

  SvaraRadera
 13. Och grejen är om tjejen hakar upp sig på storleken är hon inte särskilt intresserad av killen. Hade hon gillat honom på riktigt hade hon inte brytt sig. Precis som killar är alla tjejer svin tills de blir kära.

  SvaraRadera
 14. Till alla er som blir upprörda över att vissa tjejer bryr sig om kukstorlek:

  Skärp er, visst är det jobbigt att bli dömd för något man inte kan rå för, men tjejer utsätts för sånt där i mycket större grad, var glada för att detta är något som man inte ser till vardags (till skillnad från tex bröst)

  SvaraRadera
 15. Sen förstår inte jag vf alla hakar upp sig på hur LITEN den är, hellre en kille med lite mindre än för stor helt klart :D å sen bryr inte ja mig så mkt heller.. finns olika ställningar beroende på storlek :)

  SvaraRadera
 16. @Anonym 17 okt 21:50

  Du måste fått bra betyg i biologi du. Eftersom att medellängden på penisen är 12-15 centimeter. Så dina 17-18 är inte alls så vanligt som du verkar det att vara. Vilket betyder att kanske 20% har mindre än 12. 60% har 12-15. och 20% har 15+.

  Så om du inte har korrekt fakta så är det väl inte speciellt smart att vara kaxig om vad man påstår. Och det finns ingen sjukdom angående storleken på snoppen så vitt jag vet, så att nämna s.k micro-balle var kanske heller inte så intellektuellt. Inte då man vill verka smart.

  SvaraRadera
 17. Varför ska man ragga runt och bara bry sig om hur stor kuk en kille har, bara för att få knulla? Köp en jävla dildo för helvete.

  Hitta någon du tycker om istället för att leka med andra människor, den andra personen kan ju faktiskt bli kär och får sen höra att han hade en för liten kuk, hur kul är det? Då är det bättre att vara med någon man gillar starkt, då bryr man sig inte om kukens storlek så mycket. Är det den du blir kär i eller..? Nej..

  SvaraRadera
 18. Jag tror fan den där snubben var ironisk "Ja, byt han är inget att ha..."

  Om han nu har en liten penis lär han ju vara medveten om det.

  Det var säkert bara du som var så jävla äcklig så han inte kunde få stånd

  SvaraRadera