Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

tisdag 26 oktober 2010

Pulla

Till: Mig
Sms: Älskling<3 pulla? Så runkar jag<3
Svar: Hahaha, där ser man ;)

Förklaring: En killkompis som inte bodde i samma stad som mig hade tydligen smsat med någon innan mig och jag hade lyckats skicka ett sms just då han skulle svara (; Jag vill nog inte veta vad situationen gällde (; Kanske roligare på plats och vid tidpunkt för fy vad jag skrattade. Han blev nog lite generad för började snabbt försöka prata bort det ;)

/Ms.Larsson

Felsms.com


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar