Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

söndag 24 oktober 2010

Sista chansen

Till: Nya chefen
Sms: Hej! tror inte att du kommer svara, men vill ge det en sista chans. Vill verkligen träffa dig.
Svar: Inget

Förklaring: Hade vart ute på byn och ville träffa min dåvarande KK som jag egentligen avslutat "förhållandet" med, men råkar skicka till min nya chef. Fick inte svar men när jag upptäckte vem jag skickat till fick jag panik och skickade följande till chefen: SORRY SORRY SORRY, helt helt fel. fick tillbaka: haha, det är lugnt ;) Pinsamt och komma på måndagsmötet.

/Frippan

Felsms.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar