Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

fredag 8 oktober 2010

Snäll mamma

Till: Mig
Sms: Tror du Anna är lesbisk? Hämtar du mig efter jobbet idag? Puss
Svar: Jag är fan inte lesbisk, vad får dig att tro det?

Förklaring: Fick detta sms av min mamma. Hon skulle skicka till min pappa. Aledningen varför dom trodde detta var att jag aldrig haft en pojkvän och bara en massa tjejkompisar hem och som jag träffade medans alla mina tjejkompisar träffade killar för fullt. Snäll mamma.

/Anna

Felsms.com

11 kommentarer:

 1. Va gulligt att dina föräldrar kör varandra hem från jobbet och fortfarande skriver puss åså ^^

  SvaraRadera
 2. Vad menar du med "snäll mamma"? Du fattar väl att föräldrar funderar på sådant ibland?
  Det är ju oftast inget illa menat utan bara en undran.

  SvaraRadera
 3. Förlåt men.. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAH.

  SvaraRadera
 4. Och på vilket sätt var inte hon snäll som undrade det? Såg inte något i det som hon skrev som fick mig att tro att hon hade sett något fel med det. Var glad istället att du verkar ha en mamma som tycker att det är okej att du är som du vill och så kanske du borde fundera lite på din människosyn och komma fram till varför du ser det som en förolämpning att någon tror/undrar om du är lesbisk.

  SvaraRadera
 5. What Alexandra said. Herrejebus, år 2010 kan det väl ändå inte vara en förolämpning att kalla någon för lesbisk?

  SvaraRadera
 6. tänk dig själv att få ett sådant sms , av en av sina föräldar .
  skulle ju inte direkt lyssna ett på dom ..

  SvaraRadera
 7. Haha!
  Liknande hände mig, fast då Frågade hon mig rakt ut "Gillar du tjejer?" (nej det gör jag inte) bara för att jag är sportnörd vilket tydligen inte är riktigt tjejigt...

  Men har man väl sagt att "nej jag är inte lesbisk" så tror dom la på en ;)

  SvaraRadera
 8. hahahahahahahahaha <3

  SvaraRadera
 9. Är ni tröga? Frågan är knappast så akut att den behöver diskuteras via sms! Vad är det för rikspucko till DAMP-mamma som inte bara väntar med att prata med sin man tills de är hemma och kan diskutera ansikte mot ansikte i lugn och ro?

  SvaraRadera
 10. Enkel fråga, enkelt svar?

  SvaraRadera
 11. 9okt 13:49
  å hon är ett puckad dampmamma för att hon skickar sms?
  Jag tror att detta är fel sida för dig.

  8okt 20:39
  Det är fortfarande en frolämpning, men det är ett HELVETE att vara lebba, även år 2010.

  SvaraRadera