Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

tisdag 12 oktober 2010

Torktumlare

Till: Syrran
Sms: Mms: Bild på min mage när jag spänner den. Text: Vill du så kan du få tvätta dina trosor på den här ;)
Svar: Man kan inte tvätta med en torktumlare.

Förklaring: Jag skulle skoja lite med en tjejkompis men jag skickade till min störiga syster som alltid har svar på tal.

Felsms.com

18 kommentarer:

 1. Helt rätt svar! :D

  SvaraRadera
 2. En femma pga svaret... :)

  SvaraRadera
 3. Haha, underbar kommentar från systern!

  SvaraRadera
 4. Fast nu heter det ju tvättbräda och inte torktumlare. Och tvättbrädor fungerar alldeles utmärkt att tvätta trosor på!!! :))))

  SvaraRadera
 5. HAHAHA fan vad skönt svar av syrran, lite ägd där.

  SvaraRadera
 6. Anonym #5, med bilden menade han att han hade en tvättbräda, men hans syster sa att man inte kan tvätta i en torktumlare - alltså menade HON att han inte hade någon tvättbräda. Läs ordentligare!

  SvaraRadera
 7. "Fast nu heter det ju tvättbräda och inte torktumlare. Och tvättbrädor fungerar alldeles utmärkt att tvätta trosor på!!! :))))"


  Tänkte du ens innan du skrev? Tvättbräda har man om man är vältränad, är man inte vältränad kallas det för torktumlare. Got it?

  SvaraRadera
 8. Anonym 13:09
  Mupp, hon sa torktumlare för att hon menade att han var fet.

  SvaraRadera
 9. "Fast nu heter det ju tvättbräda och inte torktumlare. Och tvättbrädor fungerar alldeles utmärkt att tvätta trosor på!!! :))))" Fast nu menade nog "Syrran" att han inte hade tvättbräda..

  SvaraRadera
 10. "Fast nu heter det ju tvättbräda och inte torktumlare. Och tvättbrädor fungerar alldeles utmärkt att tvätta trosor på!!! :))))"

  varför kommentera om du inte fattar ? :P. man brukar säga att om man inte har tvättbräda och är lite mullig/tjock så säger man att man har torktumlare istället.:))))

  SvaraRadera
 11. ja nu har nog anonym #5 fattat att han läste fel män och kvinnor.

  SvaraRadera
 12. Är hon singel? Jag gillar tjejer med lite utfyllnad innanför pannbenet.

  SvaraRadera
 13. Klockrent svar HAHA

  SvaraRadera