Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

tisdag 12 oktober 2010

Vem är Niki

Till: Någon helt främmande person
Sms: Heej du! Hoppas inte jag väcker dig! jag är hemma själv i mårn(måndag) och är skiträdd att jag inte vaknar, hade du kunnat ringa mig så fort du är vaken kanske så hade de varit skitsjysst tack!!!///Niki :D:D:D
Svar: vem Niki?
 

Förklaring: Jag skulle skicka detta smset till en som jobbade på mitt jobb och hade samma tider som mig men istället fick jag fel nummer till tjejen jag skulle smsa så istället fick en annan kille jag kände till smset. 

 Felsms.com

1 kommentar:

  1. Så det är alltså någon som väcker dig varje morgon? Om du fortfarande bor hemma, hur fan hade du tänkt att det skulle bli när du flyttar hemifrån då? Sånt där måste man ju lära sig.

    SvaraRadera