Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

lördag 2 oktober 2010

Vems bil

Till: Okänd
Sms: Vems bil har du?
Svar: Jag har min egen! Vems har du?

Förklaring: Jag stod fast med min o makens gemensamma bil. Han ringde och sa att han skulle komma o hjälpa mig. Jag funderade på vems bil han då lånade och skickade frågan som hamnade hos en okänd som var ute och körde sin bil! Blev först helt ställd o trodde maken fått snurren men visade sig efter ett par sms till att mina kom till en kille i Malmö som precis börjat köra hem från sitt jobb med SIN bil :))
Hade vänt på makens 2 sista siffror på mobilnumret.

Felsms.com

2 kommentarer:

  1. ÄR DET VERKLIGEN INGEN SOM SPARAR NUMMER I MOBILEN?! (Jag använder caps lock för att få uppmärksamhet.)

    SvaraRadera