Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

onsdag 27 oktober 2010

Why

Till: Andreas
Sms: Why why? Hannah jag tror att jag börjar bli galen, haha fan. Kan inte sluta tänka på andreas? Why's that? Knas på mig. Han e ju snäll åh så, but still..? Suck.. seriöst hans ögon e galet fina? Vad fan ska jag göra? Har ju pausat med erik men iaf? HELP PLEASE! <33
Svar: Inget

Förklaring: Piinsamt! De var så att jag hade pausat med min pojkvän för att de inte funkade, hade fått upp intresset för en annan kille åh jag visste inte hur jag skulle göra så jag tänkte smsa min tjejkompis men så självklart råkade jag skicka till den killen som jag gillade (alltså inte min pojkvän) PINSAMT! :$ Han har inte svarat än och jag undviker honom i skolan..

Felsms.com


1 kommentar:

 1. Hej skitfin blogg har du :) grymt snygg är du gumman!

  Checka in Dede med! OMG!!!
  DRÖMKILLE!!! Helt otroligt vacker kille!!!!!

  Dede är den finasde killen i bloggvärlden!
  (Han kan inte ens längre ha bilder för alla tjejer är helt förälskad i han o stalkar honom till fotbollsmatcherna)

  Otroligt VACKER kille med otroliga KÄRLEKSTEXTER! Helt jäkla otroligt overkligt fin!

  http://dedeprivat.blogg.se
  http://dedeprivat.blogg.se
  http://dedeprivat.blogg.se

  Kika även in på min blogg - stylas vacker!

  www.missbill.se

  / MissBill

  Kika även in min nya modeblogg!
  STYLAS VACKER! (värde till 2000):)

  www.missbill.se

  Ansök till min styling på www.missbill.se

  / MissBill

  SvaraRadera