Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

lördag 13 november 2010

50 cm

Till: Ny tjej
Sms: men vilken jävla kaos. Jag är hos Emira och satt och sket. Du vet sån där gång så man torkar och torkar med det blir fan aldrig rent. Och nu tug pappret slut :( Hur gör jag.
Svar: Om du sitter där nu så är Duschen ca 50 cm från dig.

Förklaring: Smset var menat till min polare och inte till tjejen jag träffat några gånger. Hon var på jobbet då hon fick smset. /Khalid

Felsms.com

7 kommentarer:

 1. klippa hans toung

  SvaraRadera
 2. Det var nog bara din hudfärg som färgade av sig. Någonsin testat att torka dig med papper på armen? Det kommer bli brunt då också.

  SvaraRadera
 3. man tar ju verkligen tiden på sig och smsar sin kompis om råd? det enda han kommer göra är att skratta åt dej... hahaha

  SvaraRadera
 4. 8814... vilken tönt.

  SvaraRadera
 5. 14/88, inte 8814.

  SvaraRadera
 6. 8814** Jag förstår vrf du är anonym när du säger såna rasistiska meningar. Varför är du inte "man" nog o skriver ditt namn samt adress sen vad du tycker angående killens hudfärg? :)
  Det betyder status, testa ;) If you Dareee

  SvaraRadera
 7. hhahahahahaahahaaa bästa kommentarerna EVVVVAAAAAA

  SvaraRadera