Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

tisdag 30 november 2010

Arga föräldrar

Till: Mamma
Sms: Hahaha dom vart skitsura :ö dom sa jätteargt att jag skulle gå upp och lägga mig och att vi skulle prata imorrn, vilket inte kommer bli kul! Jag kommer fan inte få va ute på kvällen nu på evigheter :ö
Svar: Jaha vem skulle de där till då? När du vaknar imorrn ska du, jag och pappa ha ett snack! Godnatt...

Förklaring: Jag va hemma hos en kille på en onsdag kväll och så vid tio ungefär smsa mamma och fråga när jag skulle komma hem, och då bestämde vi runt ett men när klockan vart ett så låg jag och killen i soffan och myste så då ville jag ju inte hem så jag skrev att filmen snart var slut (vilket den inte va) Det slutade med att jag va hemma vid tre och hade två halvsovande föräldrar som va flyförbannade. Det här smset skulle till min kompis som visste att jag hade varit hos den där killen, hon bara garva när jag berätta att jag skicka de till mamma först :ö

Felsms.com

8 kommentarer:

 1. Snälla, säg att jag slipper så fruktansvärt respektlösa barn i framtiden. Vad är det som händer med världen?

  SvaraRadera
 2. Och vad är det för fel med föräldrar som litar på sina barn?

  SvaraRadera
 3. sur ungdom pga gamlingar30 november 2010 12:27

  Men skärp eeeer gamlingar! Klart man vill vara med den man gillar och man vill oftast inte gå ifrån om man har det mysigt. Hur var det på eran tid om jag får fråga?
  Varför du kommenterade är antagligen för att du:
  1. Har fått seriösa senila problem, och kommer därför inte ihåg hur det var på Andra världskriget-tiden (antar att du föddes ungefär då) och
  2. Inte har ett bra äktenskap eller nån kille/man överhuvudtaget?

  SvaraRadera
 4. Snälla, säg att jag inte blir en jävla surgubbe till förälder i framtiden. jävla löjligt att bli fly förbannad

  SvaraRadera
 5. Jag menar shit, tre på kvällen på en onsdagskväll? Jag förstår varför de blev förbannade, oansvarligt och kanske därför man inte ska lita på sina barn än! Gör sånt när ni har flyttat hemifrån istället...

  SvaraRadera
 6. 1. Det var en onsdagsnatt, klockan 3. Var hon inte ledig får hon fan ta sitt straff.

  2. Sluta skriva ":ö" För i helvete. ARGH!

  SvaraRadera
 7. Det är klart dom blir förbannade, dom kan ju också ha blivit oroliga att det hänt tjejen något när hon kommer hem så sent.
  Det kan ha hänt något på vägen hem, och blir man som förälder inte orolig så är man störd.
  Och kan man som ungdom inte förstå(#3) att föräldrarna inte blir oroliga så är man också störd.
  Anonym 3, vill bara säga att jag är inte gammal, jag är i tonåren, jag vet att man vill vara med den man gillar men man får tänka på att föräldrar faktiskt är oroliga över sina barn.
  Tror du att du när du blir äldre, uppskattar om din dotter inte kommer hem när ni bestämt utan kommer hem flera timmar senare?
  Vet du vad våldtäkt, misshandel m.m. är?
  Det är mycket som kan hända idag!

  SvaraRadera
 8. Man ska respektera sina föräldrar! Det är inte DOM som bor hos DIG, tvärtom. Vill du komma och gå som du själv vill så kan du ju flytta hemifrån för helvete -.-' Du kan vara 15 eller 40, spelar ingen roll, bor du hemma så gör man som man blir tillsagd, annars skaffar man ett eget ställe :)

  SvaraRadera