Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

söndag 21 november 2010

Bajsa på badrumsgolvet

Till: Arbetskamrat
Sms: Överväger seriöst att bajsa på mitt badrumsgolv. För att visa Molly hur äcklig hon är som bajsar på golvet. Helst att hon tvingas titta på när jag utför mina behov. Det är bara fråga om tid..
Svar: va?

Förklaring: Min katt Molly bajsar på golvet i badrummet. Skulle skicka smset till en kompis.. Pinsamt. /Lisa

Felsms.com

8 kommentarer:

 1. Tryck ner hennes ansikte i hennes egen skit efter att hon har skitit på golvet. Precis efter så han fattar att det är fel. Inte flera timmar efter. Det borde fungera, då slutar hon nog skita inomhus/utanför kattlådan inom ett par gnuggningar.

  Det är ju inte mysigt, men men.

  SvaraRadera
 2. Jag vet hur förbannad man blir. tacka fan för hundar.

  SvaraRadera
 3. Anonym nr 1:
  Det där kallar jag DJURPLÅGERI!!! men älskar man sitt golv mer än katten så... Då borde man inte ha djur!!

  SvaraRadera
 4. Anonym 1: och det är precis så man INTE ska göra. Det skapar snarare oro hos katten, vilket istället kan förvärra problemen. Eller få den att börja kissa på ställen istället.
  Kanske gillar inte katten just den kattsanden, eller så är den för skitig. Har en katt som vägrar bajsa på lådan när minsta kissklump finns i den. Rensar man är det inga problem. Annars får man sätta katten på lådan med jämna mellanrum och berömma när den skiter där.

  SvaraRadera
 5. Anonym 1; så sa man inte göra, det räknas som djurplågeri. Är kattlådan inte fräsch så går katten på andra ställen, den har kanske inte lärt att sig att gå på låda m.m.

  Hundar är äckliga då dem bajsar på gator och det ligger nästan alltid kvar, också luktar dem illa.

  SvaraRadera
 6. så jävla bra! fan vad roligt hahahhahahah

  SvaraRadera
 7. HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA

  SvaraRadera
 8. Hahahahahahahaha!

  SvaraRadera