Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

torsdag 4 november 2010

Blev riktigt förvånad

Till: Manlig kollega
Sms: Hej älskling, I'm going for a run in Bamboesch with Helen but should be back around 18.30. Jag älskar dig!! Puss
Svar: Hi, Fred and I will be back around midnight. We love you too ;)

Förklaring: Under dagen hade jag messat en kollega, som var på affärsresa med en annan kollega. På kvällen skulle jag på en springtur med en kompis och tänkte meddela pojkvännen detta. Var tokstressad eftersom kompisen väntade utanför och sprang bara ut så fort jag tryckt på sänd. När jag kom tillbaka blev jag först riktigt förvånad och ramlade sen ihop i en skrattande hög på golvet :)

Felsms.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar