Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

torsdag 18 november 2010

Bråkade med mamma

Till: Mamma
Sms: Asså jag och mamma bråkade igår, hon blev typ skitsur på mig! Vill aldrig mer se den där jävla horan. Såg henne fan ligga med sin chef!
Svar: Jojo, jag trodde vi hade pratat ut om det?
 

Förklaring: Var jätteförbannad och tänkte skicka till min kompis, tyvärr heter hon Malin och var väldigt nära mamma på kontaktlistan :/

 Felsms.com

11 kommentarer:

 1. Det var förhoppningsvis ett bra karriärsdrag. Vad lipar du över? Du behövde inte vara med... Emo-unge!

  SvaraRadera
 2. fy fan för dig att kalla din mamma så och vilja skämma ut henne så framför dina kompisar !

  SvaraRadera
 3. Så jävla lågt att kalla sin morsa så.. fy fan!

  SvaraRadera
 4. Håller med om att saker och ting kanske inte blir bättre av att ta till det ordet. Men jag förstår om man blir upprörd av att se något sådant! Dock gav mamman ett helt okej svar i det här fallet, av vad man sett från tidigare tjuvlyssningar verkar det finnas en hel del föräldrar som är helt dumma i huvuet.

  SvaraRadera
 5. Fast anonym fyra, detta är inte tjuvlyssnat utan felsms. (:

  SvaraRadera
 6. Usch va elak du är!

  SvaraRadera
 7. Hur fan tänker ni som kommenterat före mig: hon har inte valt sin mamma. Det spelar ingen roll om mamman är "hur snäll som helst" på något slags objektivt sätt: trivs dottern inte med henne är det fortfarande mammans ansvar.

  SvaraRadera
 8. Vad har du med att göra vem din mamma ligger med? Det känns som att du är väldigt ung och varken har förståelse för situationer som kan uppstå,i VUXENlivet eller respekt för din mamma!


  Sluta sprida runt vad din mamma gör, och visa respekt istället för att kalla henne sådana saker!

  SvaraRadera
 9. Tycker inte man pratar sådär om sin mamma. Finns de som aldrig fått chansen att lära känna sin mamma&pappa.. jag till exempel.

  SvaraRadera
 10. Anonym #9: Ursäkta men... Bara för att man fått lära känna sin a föräldrar betyder inte att de är bra föräldrar eller att man är tacksam. Bara för att andra kanske är adopterade eller så, betyder inte de att ens föräldrar borde få "parents of the year" pris ._.

  SvaraRadera
 11. Ingen som reflekterat över att pappan kanske finns kvar i hemmet och att det är därför hon kallar sin mamma för hora? Hmmmm?

  SvaraRadera