Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

fredag 26 november 2010

Dagen efter piller

Till: P
Sms: Hjälp! Jag låg med P igår, var helt säker på att jag hade tagit mitt piller men i morse när jag skulle ta det såg jag att gårdagens var kvar. Dagen efter-piller eller vad ska jag göra?!
Svar: Men gumman, jag kommer över nu så kan vi gå till apoteket och fråga. Puss!
 

Förklaring: Detta skulle till min vän men det kom till min pojkvän eftersom jag funderade på hur jag skulle berätta för honom. Kände mig jätteklantig men vi köpte dagen efter-piller och allt löste sig till slut.

  Felsms.com

4 kommentarer:

 1. pillret du tar hjälper inte samma dag, utan det du tog för ungefär en vecka sen hjälper idag. och det gör inget om man missar en dag, för mängden i de andra pillrena täcker upp det :) /nurse

  SvaraRadera
 2. Beror ju helt på vilken vecka man missade pillret. Om man missar ett piller första veckan efter "mensen" kan man bli gravid...

  SvaraRadera
 3. Kan man köpa dagen-efter-piller? Jag trodde man fick dem på Ungdomsmottagningen. Fast det kanske var på min tid?

  SvaraRadera
 4. va gullig han e! :)

  SvaraRadera