Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

torsdag 18 november 2010

Daniels mamma

Till: Daniel (pojkvän)
Sms: Daniels mamma hatar mig så jag får inte komma hem till dom mer. Hon är helt sjuk i huvet, jävla psykopat !
Svar: Inget
 

Förklaring: Jag va hemma hos min pojkvän (som är ex nu) och han berättade för mig att hans mamma inte tyckte om mig så jag fick inte komma hem till dom mer.Jag skulle skicka smset till en tjejkompis men det kom till pojkvännen istället.
Snacka om att jag fick slita till mig hans mobil för att radera det !


  Felsms.com

8 kommentarer:

 1. Jag blev också förbjuden att komma hem till min pojkvän, som också är mitt ex nu. Helt stört att mammor hanterar sina barns relationer på det sättet. Mitt ex klarade sig nog igenom det rätt bra men tycker synd om hans lillasyster som då var 11, och fick se sin mamma bete sig på det sättet och vara en riktigt dålig förebild...

  SvaraRadera
 2. Haha min pojkväns mamma förbjöd mig också att komma hem till dom. Jävla fitta som försöker klänga sig fast vid sin son förevigt.. han är lixom 22. Hon sa att hon skulle kasta ut mig med huvudet före om jag kom dit igen, vågade dock inte säga det to my face om man säger så.. fega jävel. Löste sig dock med att han flyttade till mig.

  SvaraRadera
 3. Uj, det där har vi alla gått igenom ;-)

  SvaraRadera
 4. Vad är det för fjantig pojkvän det låter som att du har då? Skulle min pojkvän inte vara välkommen hos mina föräldrar så skulle jag inte heller åka dit. Väljer man att leva tillsammans med någon så får faktiskt ens föräldrar respektera det oavsett om de vill eller inte.

  SvaraRadera
 5. eh näe... alla har nog inte det. Hur gör man för att bli så hatad liksom?

  SvaraRadera
 6. Det va jag som skrev detta felskickade sms. Och jag kan tala om att jag hade inte gjort ett smack mot hans mamma för att hon skulle hata mig.
  Hon hade inga kompisar/vänninor tex för att ingen orkade med henne för att hon var så jobbig plus en MASSA annat. När jag va där va jag jättetrevlig mot henne och hjälpte henne med allt men ändå hatade hon mig bara för hatandets skull precis som med alla andra i hennes närhet !

  SvaraRadera
 7. Till Alexandra: Håller helt med dig! Men det är lite svårt när både parter fortfarande bor hemma hos sina föräldrar... Då är det lite svårt om båda ska undvika den enas föräldrar.

  SvaraRadera
 8. Samma här! Jag har inte gjort ETT SKIT mot mamman. Hon har haft ett horn i sidan mot mig enda sedan jag kom in i hennes sons liv. Tror vissa mammor tycker att tanken på att lilla gullesonen växer upp och snart lämnar boet är för jobbigt att deala med. Och istället går dom på oss. Flickvännerna - djävulens avkomma som lurar bort deras älskade söner från mamsen.. USCH!

  SvaraRadera