Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

tisdag 16 november 2010

Dryg

Till: Mamma
Sms: Är du dryg?
Svar: Skickade du till fel person? Jag är inte dryg?
 

Förklaring: Brorsan bad om pengar från ingenstans och då smsade jag tillbaka det, men de hamnade i mammas inkorg. Det roliga med de hela är att vi senast för 1 timme sen hade dispyter för att båda var övertrötta till 110 %. Klockrent enligt mig när jag fick de svaret tillbaka för jag hade inte sett överhuvudtaget att jag skickat fel. / Lovisa

  Felsms.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar