Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

måndag 29 november 2010

Ett pack med kondomer

Till: Mamma
Sms: Fy fan! Var nyss inne i mammas rum o skulle låna ett par strumpbyxor o gissa vad jag ser rakt framför mig!.. ett pack med kondomer vid hennes säng.
Svar: Du ger dig fan i att rota i mitt rum! Och vem skulle det där smset till egentligen?
 

Förklaring: Skämdes ihjäl efter det så jag drog till en kompis o slaggade över den natten.Smset skulle egentligen till min bästa vän mariam men var lite snabb i fingrarna o råkade skicka till mamma...  

 Felsms.com

14 kommentarer:

 1. Vad är det för fel med att föräldrar har sex?
  Hur tror du att du kom till världen lilla vän? Inte fan var det med storken iaf!

  SvaraRadera
 2. Creepy svar från mamman O.o

  SvaraRadera
 3. Tror du inte din mamma har sex? Hur fan tror du att du blev till egentligen. Du bör vara glad att dina dagar inte slutade i en kondom...

  SvaraRadera
 4. Och :P?? Föräldrar har också sex. Hur konstigt det än kan verka för vissa. Men det är ju bara ett tecken på att förhållandet är bra (om nu ens föräldrar fortfarande är tillsammans)...

  SvaraRadera
 5. Undrade du inte hur du blev till när din världsbild var att din mamma inte hade sex?

  SvaraRadera
 6. åh nej, ett pack kondomer - säker på att du klarar av det här?

  SvaraRadera
 7. hon behövde ju inte bli galen för det

  SvaraRadera
 8. Jag önskar hellre att mina föräldrar har sex (dock så länge jag slipper höra eller komma på dem) än att de skiljs. Förresten så är det jävligt taskigt att "skvallra" sådär till en kompis om vad de gör, det är ju ändå deras privatliv..

  SvaraRadera
 9. Hon var ju otrogen! Så jävla tröga ni är era idiotaaa.

  SvaraRadera
 10. otrogen? har hon kondomer vid sängen då? frågan är vem som är trög.

  SvaraRadera
 11. ahahah vadå otrogen? äru dum i huvet eller

  SvaraRadera
 12. Jag fattar inte att de som kommenterar tycker att tjejen sagt nåt fel, de flesta i nedre tonåren tycker sådär. Att mamman svarade sådär va ju ändå nästan oförsvarbart??

  SvaraRadera
 13. Men för fan.. Det är klart man fattar att ens föräldrar har sex, men man vill ju inte TÄNKA på det!

  Och i denna situation blir man ju direkt påmind.


  Orka mammans överreaktion..

  Jag tror alla kompisarna OCKSÅ fattar att föräldrar har sex - så vaddå "deras privatliv" - det var ju inga detaljer inblandat?

  SvaraRadera
 14. Förstår inte varför sex är så "oh noes!" att prata om? är väl bättre att föräldrar och barn (i lagom ålder!) vet om att man har sex, än att smyga med det och nåt blir fel??

  Jag har 5 syskon, och i badrumet står det ett paket kondomer som är Free For All. Jag personligen tycker det är bättre så, än att det ska vara så hyshpysh om allt. Sen behöver det ju inte vara detaljer "åh fy fan vad han satte på mej"

  SvaraRadera