Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

måndag 1 november 2010

Få sperma i mig

Till: Min kille
Sms: Jag vet faktiskt inte om jag gillar det här med att suga kuk och få sperma i mig. Är det mig det är fel på?
Svar: Vet inte varför du kanske inte är tillräckligt kåt på mig?

Förklaring: Jag hade ett problem kunde bara inte suga min killes kuk. Jag skulle messa en nära vän och fråga vad det var för fel på mig men smset skickades till min kille. Så jäkla fel det blev. han svarade ju och tillslut kom vi på att jag inte hade de rätta känslorna för honom!

/Me

Felsms.com

18 kommentarer:

 1. wtf, alla tycker ju inte om likadana saker? Jag tycker te inte heller om att suga, och jag tycker inte om doggystyle heller. Bara för att jag inte tycker om de sakerna så menas det ju inte att jag inte är kär i min kille...

  SvaraRadera
 2. Du är ung, det märks. Bara för man inte gillar suga kuk eller få sperma i munnen så betyder det INTE att man är kåt eller har de rätta känslorna för den andra. Stackars kille som tror det.

  SvaraRadera
 3. Det har inte med känslor att göra... jäkla fjanterier.

  SvaraRadera
 4. aha okej så bara för att du inte ville suga så gillde du honom inte xD

  SvaraRadera
 5. Det är absolut inget fel med det. Vill man inte så vill man inte.

  SvaraRadera
 6. något av det mest idiotiska jag läst idag.

  SvaraRadera
 7. Det är till och med värre än vad "Anonym" ovan sa, det är ju faktiskt snarare att bara för att du inte ville ta hans sats i munnen så var du inte kär i honom! HAHAHAHA. Fjortis. Idiot.

  SvaraRadera
 8. TACK Tomas! Äntligen någon vettig människa! Jag förlorar lite hoppet om den nya generationen de har mixat ihop det här med sex och kärlek rätt duktigt!

  SvaraRadera
 9. Verkar som om dagens ungdomar har en skev bild av verkligheten? :-)

  SvaraRadera
 10. Har du provat på fitta?

  SvaraRadera
 11. Jag vill inte slicka.

  SvaraRadera
 12. "och till slut kom vi på att jag inte hade rätta känslorna för honom".

  Va? Nu kanske det grundade sig på helt andra saker, men om du letar efter någon som kuksugandet klaffar med så kan du få leta för evigt. Det är inte ett dugg säkert att du någonsin kommer att vara bekväm med den biten. Jag är det inte, och jag har ändå hunnit över trettiostrecket, älskar min man något vansinnigt efter tio år tillsammans, och han har fått acceptera att den biten inte hör till det vanliga vaniljsexet. Jag suger ibland, några gånger om året när lusten är ovanligt stark, men det skulle aldrig falla mig in att ta satsen i munnen.

  Gör aldrig någonting du inte vill.

  SvaraRadera
 13. Jo det har visst med känslor att göra? Inte i alla fall, men om man äcklas av att suga av sin kille BRUKAR det vara känslomässigt relaterat!

  SvaraRadera
 14. U go grrl! Jag brukar dumpa tjejer som inte suger bra. Men jag skulle i helvete aldrig slicka fitta! Fy fan va vidrit! :////

  SvaraRadera
 15. 2 november 2010 16:34


  Du är bög.....

  SvaraRadera
 16. Jag gillar inte heller att suga snopp.
  Är visserligen kille, men ändå.

  Gillar dock att slicka - hatar att bli avsugen.

  SvaraRadera