Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

onsdag 17 november 2010

Fuck him

Till: Jag Innebandy tränare
Sms: Janne (jag) är ju helt dum i huvudet. Han tar ju aldrig ut de bästa utan bara de han tycker är snyggats. Fuck him.
Svar: Det där är inte sant och det vet du. Sprid inte sånt där skit om mig. Tack

Förklaring: En tjej som inte blev uttagen sista matchen var arg på mig men skulle nog skicka smset till någon annan än just mig.

 Felsms.com

6 kommentarer:

 1. Det är därför man aldrig ska träna något damlag, oavsett sport. Får de inte som de vill blir det ett jävla liv!

  SvaraRadera
 2. undrar hur gammal prersonen är som hittat på denna.... seriöst. man säger MIG

  SvaraRadera
 3. Nog för att det inte var sjysst mot tjejen, men detta ska du definitivt inte lägga ut på internet. Verkar inte riktigt som om du är tillräckligt mogen att vara tränare.

  SvaraRadera
 4. Ja du är med 100% säkerhet en favoriserande idiotjävel och det är bättre att du inser det än att ljuga för dig själv.

  SvaraRadera
 5. Daniel: Alla har väl för fan rätt att skicka in felsms här, idiot -.- Sen har väl inte det något med att vara tränare att göra.

  SvaraRadera
 6. Men herre Gud give the guy a break! Stackarn har ju precis blivit anklagad för massa skit! Helt rätt att lägga ut för tjejer är verkligen såna bitches och tror att alla killar är skit! Tro mej för jag är själv tjej xD ta det lite lättsam för Guds skull :P

  SvaraRadera