Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

fredag 19 november 2010

Fullkomligt vansinnig

Till: Flickvännen (som satt bredvid mig)
Sms: Jag älskar dig också. :)
Svar: Inget
 

Förklaring: Detta smset var egentligen menat till min mamma. Jag och tjejen satt och kollade på TV och jag råkade skicka till henne för att hon är den jag brukar säga det till mest ju. Hon blev fullkomligt vansinnig på mig, trodde att jag var otrogen och härjade fram tills att jag visade smset jag svarat på.  /Markus

 Felsms.com

3 kommentarer:

  1. Smsar ni när ni sitter bredvid varann, är ni helt jävla dumma i huvudet eller?

    SvaraRadera
  2. Anonym ovanför

    Är du efterbliven? Han smsade ju inte med sin flickvän egentligen

    SvaraRadera