Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

lördag 20 november 2010

Galet förälskad

Till: Farfar
Sms: Vet att detta inte passar sig över huvudtaget. Men jag är galet förälskad och kär i dig. Vill hem till dig och suga av dig nu med detsamma. :(
Svar: Vad menar du

Förklaring: Jag rent utav skämdes ihjäl! Det där var det pinsammaste jag gjort i hela mitt liv. Fick lov och förklara för honom och han förstod till vissa delar. Det var menat till min pojkvän som f.ö heter Fabian. Man kan väll även säga att det här smset löste en del i vårt kniviga lilla förhållande, och vi lever lyckligt idag :)

/Felicia

Felsms.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar