Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

lördag 27 november 2010

Gör si gör så

Till: Min chef
Sms: I bland beter du dig som en fitta men det kan stå ut med. Men att du hela tiden skall bestämma vad jag skall göra går jag inte med på. Gör si gör så.
Svar: Men det är ju en del av min roll som din chef. Men att jag beter mig som en fitta måste vi prata mer om på måndag. Stör inte mg mer i natt med dumma sms. Förstått!

Förklaring: Det var inte min chef som skulle haft smset utan en tjej jag träffat ett tag som försöker bestämma över mig. 

Felsms.com

6 kommentarer:

 1. haha klockrent att ett sånt kom till en chef, då de skulle skicka till en som vill bossa :P

  SvaraRadera
 2. Att du är så här korkad så du gör en sån tabbe visar ju att du faktiskt måste ha någon som bossar över dig... Fast en vårdare kanske hade varit bättre.

  SvaraRadera
 3. Bra att tjejen slapp få det där!

  SvaraRadera
 4. men skärp er.. än en gång ÜBERFEJK!!
  1. vem kallar sin flickvän en fitta, när man försöker ge konstruktiv kritik?
  2. Är inte det där lite föööör bra? asså "att du hela tiden skall bestämma vad jag skall göra går jag inte med på. Gör si gör så" just råkade hamna hos chefen... känns lite väl gjort..

  SvaraRadera
 5. 1. Det gör många idioter.
  2. Ibland är verkligheten bättre än dikten, faktiskt

  SvaraRadera