Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

tisdag 16 november 2010

Hälsa mackan

Till: Pappa
Sms: Smsa när du är utanför så kommer jag och öppnar. Bägge sover nu. Puss
Svar: Nej jag är vaken och tittar på tv. Om det var till Mackan smset skulle så hälska han när du skickar rätt att han inte kommer in här i kväll.

Förklaring: Jag var 100% säker på att de sov för länge sedan. Smset skulle till Mackan min pojkvän. Nu blev allt fel. Jag skämdes att förklara att min pappa var så hård och då blev det som om jag inte villa att han skulle komma. att jag bara lurade honom.

Felsms.com

7 kommentarer:

 1. Fuck that pappa! Why couldn't he come in??

  SvaraRadera
 2. Därför frågar man sina föräldrar FÖRE man bjuder in folk. Göra som du vill när du vill kan du göra när du är vuxen och flyttat hemifrån. Så är det bara.

  SvaraRadera
 3. Kasper: He didn't want him to come :/

  SvaraRadera
 4. HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHA jag dör av garv.
  OOOTRUR

  SvaraRadera
 5. Hahha, antar att det var sent på kvällen/ natten, lite roligt svar av din pappa då : Jag kollar på tv, med tanke på vad som går på tv på nätterna HAHAHAHH!

  SvaraRadera
 6. Älskar kombinationen med att han tittar på tv efter tolv och att du själv beskriver din pappa som "Jättehård" ehehehe. fail

  SvaraRadera