Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

torsdag 25 november 2010

Han beter sig konstigt

Till: Robin
Sms: Jag tror Robin är otrogen mot mig. :( Han beter konstigt och det känns som om han döljer någonting för mig. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag älskar honom så mycket... Hjälp mig.
Svar: Men lilla gumman. Jag skulle alrdig vara otrogen mot dig. Jag älskar dig också. Och du har väll inte glömt att det snart är din födelsedag, va?

Förklaring: Åhh, jag blev så glad när jag såg smset. Jag trodde verkligen att han var otrogen. Men det visade sig vara en fantatisk födelsadapresent som han hade prasslat med. :) haha...

/Klara

Felsms.com

10 kommentarer:

 1. naw vad gulligt!

  SvaraRadera
 2. bara för att han skriver att han inte var otrogen så behöver det inte vara sant, för jag känner nämligen han robin och han har varit otrogen flera gånger

  SvaraRadera
 3. p12 väl med 2 l

  SvaraRadera
 4. asså för svaret så behöver det inte vara så att han är otrogen ändå... tror inte direkt att man säger ja...

  SvaraRadera
 5. jag känner robin ? hur fan kan du veta vilken robin det e? har du någonsin funderat på att det finns fler som heter robin ?

  SvaraRadera
 6. "lilla gumman", seriöst, känns det bra att bli kallad det? usch.

  SvaraRadera
 7. "lilla gumman" är det väll inget fel på att säga. det är ni i Fi som tar allt negativt.

  SvaraRadera
 8. hur fan hade han tänkt att man ska glömma bort sin födelsedag?

  SvaraRadera
 9. SVAR TILL Anonym, 18:46
  det var ju inte så han menade, han menade ju att han hade hållt på att fixa hennes födelsedags present och att det var därför han betedde sig konstigt

  eller det är så jag har uppfattat det? :)
  gulligt av han isåfall :D

  SvaraRadera