Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

måndag 29 november 2010

Har du kille

Till: Vän kille
Sms: Hej Älskling vad gör du ? älskar dig mest <3<3<3<3<3 kysss kyss kysss<3<3<3<3<33<3<3<3
Svar: Har du kille? :P


Förklaring: Skulle skicka de till min kille (ex) men råkade skicka de till en kille som va kär i mig och han trodde ofc att jag va kär i han..men så va de ju inte..så då va jag tvungen att förklara mig.


  Felsms.com

6 kommentarer:

 1. vem skriver med tusen hjärtan i ett sms?

  SvaraRadera
 2. Helt normalt sms till exet?
  Någon mer som reagerar?

  SvaraRadera
 3. <3<3<3<3<3<3<3<3<3<<<<<<<<<<<333333333

  SvaraRadera
 4. kan vara det värsta jag vet när folk skickar så JÄVLA MÅNGA HJÄRTAN och KYSSAR! gud så patetiskt. vet han inte att du älskar honom utan att du säger det i ett sms? förstöra det mina med att säga "jag älskar dej"? JA!

  nej jag är inte bitter

  SvaraRadera
 5. räcker med 1 hjärta tycker jag. :)

  SvaraRadera
 6. Jävla f12 kärlek <3<3<3<3x26854
  Väx upp...

  SvaraRadera