Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

onsdag 3 november 2010

Helmysigt

Till: Mitt ragg
Sms: Gick precis ifrån honom, hade en jävla bra natt och morgonen var helmysig. Minns inte så mycket av vårat sex tyvärr, jävla fylla men jag har träningsvärk idag så jag måste ju ha jobbat iaf höhö ;) iaf, mår så himla bra utav honom! Funderar på att smyga tillbaka ikväll och pussa lite mer på honom..
Svar: Haha antar att du skickade fel ;) Däremot var vårat sex bra och jag tyckte också det var helmysigt. Smyg gärna tillbaka ikväll, vill pussa dig!

Förklaring: Hade träffat en kille som jag var intresserad av och när jag åkte ifrån honom nästa dag skulle jag smsa min bästa vän men smset hamnade självklart hos honom. Dog när jag såg det men det gjorde inget när svaret kom

Felsms.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar