Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

fredag 26 november 2010

Hoguberta

Till: Mitt ex
Sms: Tant Jonna längtar efter Hugoberta! :)
Svar: Ehh okej trevligt
Förklaring: Jag skulle skicka sms till en av mina närmsta vänner som är gravid, bebisen kallar jag Hugoberta för de envisas med att inte kolla upp könet. Jag skickade dock lite fel, kom till mitt ex som är nummert efter i telefonboken. Han fattade inget, men lite roligare svar kunde jag fått tycker jag. Hade jag fått ett sånt sms hade jag skrattat i alla fall. /Tant Jonna


 Felsms.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar