Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

tisdag 2 november 2010

Ingen känsla kvar

Till: Min kille
Sms: Bara så att du vet så finns det basolut inte en endaste känsla kvar från min sida. Fatta att jag har ny kille och vill inte ha med dig att göra mer...!!!
Svar: Va? Jag eller?

Förklaring: Mitt ex höll på att tracka mig vilket jag inte orkade med så tillslut så skulle jag messa honom men jag råkade skicka till min kill istället. Han fattade ingenting tills jag förklarade :)

/Molly

Felsms.com

7 kommentarer:

 1. Det är en sak jag inte fattar, hur kan man vara så känslokall mot någon man förmodligen älskat? :S

  SvaraRadera
 2. han kanske stalka henne..la kalsonger i hennes underklädeslåda osv

  SvaraRadera
 3. Det beror ju helt på vad personen i fråga gjort mot än.. ^^

  SvaraRadera
 4. Anonym ovanför: kanske hade hon sagt det trevligare innan men exet fortsatte ändå`?

  SvaraRadera
 5. disasterpieace: HAHAHAHAHAHA

  SvaraRadera
 6. Anonym 2 nov, 19:12

  Svaret finns redan i hennes kommentar egentligen, där hon skriver att han trackade henne. Och sen "till slut" syftar ju också på att hon haft tålamod innan förmodligen. Jag kan säga att jag själv varit med om liknande och det hjälper inte att be snällt hur många gånger man än gör det. Då är alternativen ibland att antingen byta nummer (och det hjälper inte helt heller för då har du alla internetkonton och hemnummer m.m) eller att säga ifrån ordentligt. Om någon trackar en är det inte så konstigt om man inte vill ha mer med den att göra heller...


  Fast såklart så känner vi inte till hela historien och vem som började vad och så.

  SvaraRadera