Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

tisdag 23 november 2010

Inte svart på sms

Till: Johan, killen jag va på "g" med
Sms: Fyfan vad jag stör mig på johan, han har typ inte svarat på mina sms på 2 dagar !! Börjar tröttna på honom
Svar: Jag har inte fått några sms av dig? Jag har skickat skitmånga till dig, men du har inte svarat. Om du nu har tröttnat på mig kan du sticka.
 

Förklaring: Smset skulle till min bästa kompis ! Men istället hamna det hos killen jag va på g med.. Han skrev värsta feta lögnen, så jag sa till honom att jag inte ville ha han. Efter endast en dag så blev han tillsammans med en tjej i min klass. Då hade dom tydligen varit på g , när jag va på g med han ! Vilket rövhål & det förkarade vrf han inte hade svarat mig .. /Emma

  Felsms.com

10 kommentarer:

 1. när ska folk börja lära sig att det heter honom i 90% av fallen, inte han? :/

  SvaraRadera
 2. Fin stavning. :)

  SvaraRadera
 3. Så många fjortis-intriger och stavningar så att jag somnade efter halva förklaringen.

  Lycka till i fortsättningen.

  SvaraRadera
 4. Fjortissms.com eller?

  SvaraRadera
 5. You got own by the dragon!

  SvaraRadera
 6. Jag tror mer att anledningen till att han dissa dig va för att du verkar var en PAIN IN THE ASS!! fan chilla och sluta va en sån fjortis Emma !!

  SvaraRadera
 7. Tror nog inte att han var riktigt lika intresserad som du. hahahahaha

  SvaraRadera
 8. Vad är det för fel??? uppenbarligen har ni innan mig inte varit med om detta!! en kille man tror man är på G med och man tror är en bra kille som helt plötligt slutar höra av sig...
  En fråga till HELA det manliga släktet; VARFÖR kan ni inte bara säga som det är. "Hej jag är inte intresserad av dig".
  okej, det kanske svider just då, men det är betydligt mer ärligt än att bara skita i henne!! Och dessutom, mår man antagligen SKIT ett bra tag framöver!

  SvaraRadera
 9. Anonym 24 november 23:07:
  Backup, kallas det. Man får tycka vad man vill om det, men så är det. Brudar gör likadant, big deal. Kan man få något man tror är bättre så tar man ju det, right?

  SvaraRadera